sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Lukuvuosi starttaa

Sain idean tälle blogille keskustelusta ystäväni kanssa. Puhuimme kirjoista ja lukemisesta ylipäätään. Tuli mieleen, että olisi ehkä hyvä tehdä listaa kirjoista, joita on vuoden aikana lukenut. Itse en ainakaan osaa arvioida, olenko lukenut vuoden aikana 25 vai 40 kirjaa. Niinpä sitten päätin luoda blogin tämän asian selvittämiseen.

Aion siis kirjata tänne vuoden aikana lukemani kirjat ja pienet arviot niistä. Mitään sen erityisempää syväanalyysia en tosin aio niistä tehdä. Lukutavoitteita tälle vuodelle on muutamia. Joskus aikoinaan bongasin jostain BBC:n tekemän sadan kirjan listan kirjoista, jotka ihmisen pitäisi elämänsä aikana lukea. Tuolle listalle on olemassa myös suomalainen vastine. Olisi kovin kivaa saada noilta listoilta kirjoja luettua. Lisäksi haluan lukea kirjoja ihan muuten vaan, viihdykkeeksi. Ja vielä lisäksi mieheni on ehdottanut minulle vuosien varrella useita kirjoja, jotka hänen mielestään ovat lukemisen arvoisia. Myös noita kirjoja olisi kiva saada luettua.

Minulla on oikeastaan koko ajan kirja (tai pahimmillaan pari) kesken. Lukutahti riippuu sen sijaan kirjan kiinnostavuudesta ja muista arjen kiireistä. Katsotaan, millainen siis tulee lukuvuodesta 2013! Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen itse kirjoittanut muistiin lukemani kirjat vuodesta 2008. Julkaisin listauksen viimeisimmässä blogikirjoituksessani, vilkaise jos kiinnostaa. Taidanpa seurata sinunkin blogiasi ja katsoa, miten kirjavuosi etenee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tervetuloa lukemaan, miten lukemiseni etenee :) Minäkin puolestani vierailen sinun blogissasi!

      Poista